Sophie Kinsella: Mini šopingholičarka

Mini Shopaholic

Napokon nova knjiga jedne od mojih dražih autorica, Sophie Kinselle. Riječ je o šestom nastavku iz serijala o šopingholičarki, kojeg vjerno pratim već deset godina i nikad nisam požalila. Naravno, knjiga se može čitati i sama za sebe.

Za sve obožavatelje Becky i njezinih (ne)zgoda ona je još uvijek rastrošna, lažljiva, lakomislena, nerealna i neumjerena - za puknut od smijeha, a Luke je kao i obično odsutan, zaposlen i tajanstven - iritantan za poludit.

Sada su već tri godine u braku i imaju malenu dvogodišnjakinju Minnie, nemoguću i preslatku, sličnu majci, odjevenu uvijek po posljednjoj modi, sklonu još većoj potrošnji i ekscesima.

Žive kod Beckynih roditelja, te nikako ne uspijevaju kupiti vlastiti dom. Kako je nastupila kriza, Becky obećaje kako neće više ništa kupiti dok ne bude nosila svu odjeću iz ormara bar tri puta. Ali Minnie raste i treba joj nova odjeća, pa za nju ne vrijedi obećanje. Ujedno se sada isplati kupiti haljinu za njezin 21. rođendan i to baš pred superdadiljom koja sve snima.

Želeći učiniti nešto posebno za svoga supruga, odlučuje mu organizirati nezaboravnu rođendansku proslavu iznenađenja. No ima li novaca za sve to? Hoće li uspjeti sakriti zabavu od njega? Može li sve sama? Nitko ne vjeruje da može!

Kao uvijek, smiješno i zabavno!

Nema komentara:

Objavi komentar